Accident cumplit pe DN7. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce TIR-ul în care se afla a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat

Pasagerul din dreapta a unui TIR a murit după ce autotrenul în care se afla s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Potrivit primelor informații, șoferul a reușit să iasă din cabină, având leziuni ușoare, însă celălalt a rămas încarcerat, inconștient. Tragedia s-a produs în judeţul Argeş. 

RomaniaTV.net
05 aug. 2017, 13:29
Accident cumplit pe DN7. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce TIR-ul în care se afla a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat

Un TIR înmatriculat în Argeș, încărcat cu produse din plastic, s-a răsturnat, sâmbătă, în jurul orelor amiezii, în afara părții carosabile. Accidentul s-a perecut pe DN7, la ieșire din Lipova (cartierul Șoimoș) spre Deva, diferența de nivel dintre carosabil și câmp în această zonă fiind de aproximativ trei metri. În cabina autotrenului se aflau două persoane: șoferul și șoferul de rezervă. Potrivit primelor informații, șoferul a reușit să iasă din cabină, având leziuni ușoare, însă celălalt a rămas încarcerat, inconștient. Din păcate, șoferul de rezervă a murit. Decesul acestuia a fost confirmat, pentru aradon.ro, de către dr. Mircea Merea, director medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

„La fața locului s-a deplasat echipajul de descarcerare de la Bârzava, o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță și Serviciul Voluntar de la Lipova cu o autospecială de stingere. O autospecială de descarcerare grea de la Detașamentul Arad merge în sprijin la accident”,  a declarat George Pleșca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.