ACCIDENT de autobuz soldat cu 18 victime, între care şi copii cu handicap

Un accident rutier în care au fost implicate două vehicule care transportau copii cu handicap s-a produs pe autostrada A25 care leagă oraşele Lille şi Dunkerque s-a soldat cu 18 răniţi, între care şi cel puţin cinci copii cu handicap.

18 apr. 2018, 12:27
ACCIDENT de autobuz soldat cu 18 victime, între care şi copii cu handicap

Două minibusuri în care se aflau 18 persoane, între care copii cu handicap , s-au ciocnit pe autostrada A25 în timp ce mergeau de la Lille spre Dunkerque.  Potrivit primelor informaţii, între 15 şi 18 persoane au fost rănite, trei dintre acestea fiind în stare gravă, potrivit a două surse – echipele de salvare şi Prefectura de Nord.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei locale 10:30. Cele două minibuzuri au intrat în coliziune cu alte două vehicule uşoare.

Un prim bilanţ al Prefecturii de Nord arată că, în total, 18 persoane au fost implicate în coliziune, între care 5 copii cu handicap. Prefectura nu a precizat însă care este gravitatea rănilor persoanelor accidentate.

Accidentul s-a produs pe segmentul de drum Flêtre, în apropiere de Bailleul, scrie presa franceză.

Aproximativ 45 depompieri au ajuns la locul accidentului. Cele dăuă minibusuri transportau, fiecare dintre acestea, câte 9 persoane.

În urma accidentului de miercuri, Autostrada A25 a fost închisă temporar pe sensul Lille-Dunkerque.