Accident de muncă grav în Bistriţa. Un bărbat a fost strivit de un utilaj de 40 de tone

Un accident de muncă teribil a avut loc în Bistrița. Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu un utilaj cu care lucra la amenajarea unei pârtii de schi.

25 sept. 2018, 13:54

Bărbatul avea 37 de ani şi era angajat al unei firme şi Bucureşti. Acesta lucra la amenajarea pârtiei de schi în momentul în care a fost prins sub utilajul de 40 de tone. Din păcate, rănile suferite au fost foarte grave iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

„Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un bărbat de 37 de ani din județul Ialomița, care mânuia un utilaj s-a răsturnat cu acesta. Se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt efectuate de către Biroul de Investigații Criminale și în urma acestora vor fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul” a declarat pentru Ziar de Bistrița, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În acest caz a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud, care a deschis o anchetă. Potrivit șefului ITM B-N, Otilia Berbecar, până acum s-a stabilit că accidentul s-a produs în momentul în care s-a încercat coborârea utilajului de pe un trailer. Cercetările sunt în derulare.