Accident de tren în Olanda: Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi GALERIE FOTO şi VIDEO

Un accident de tren s-a produs în Olanda, marţi. Trenul pare să fi intrat în coliziune cu o macara. Cel puţin o persoană a murit. Un număr de aproximativ zece persoane ar fi fost rănite.

RomaniaTV.net
23 feb. 2016, 08:58

Trenul de pasageri  a deraiat în apropiere de Dalfsen, ucigând o persoană. Martorii oculariau relatat că persoana care a murit este tocmai conductorul trenului, însă operatorul Arriva nu a dat încă publicităţii o confirmare oficială. 

Primarul Han Noten a declarat presei olandeze că aproximativ 15 persoane se aflau în tren când s-a produs accidentul (în jurul orei 08:45).

Trenul ar fi fost lovit de o macara la o intersecţie a liniilor de cale ferată, ceea ce a făcut ca mai multe vagoane să se răstoarne. 

Accidentul de tren s-a produs într-o zonă din estul Olandei. Potrivit presei olandeze, în urma accidentului ar exista morţi şi răniţi. 

Primarul localităţii Dalfsen, unde s-a produs accidentul, a anunţat că o persoană a murit şi cel puţin zece  ar fi rănite.

Citeşte şi NU A OPRIT LA CALEA FERATĂ! Accident grav cu microbuz. Două gravide şi un copil, în spital VIDEO

Locuitorii din zonă au informat la rândul lor că macaraua traversa calea ferată, la est de oraşul Zwolle, când s-a produs accidentul.