Accident GRAV la Cluj. Două persoane au murit după ce trei autovehicule s-au ciocnit şi au luat foc VIDEO

Accident grav în Cluj, după ce două TIR-uri şi un autoturism s-au ciocnit violent pe şoseaua de centură. Două persoane au murit. 

RomaniaTV.net
23 apr. 2014, 12:01
Accident GRAV la Cluj. Două persoane au murit după ce trei autovehicule s-au ciocnit şi au luat foc VIDEO

Accidentul a avut loc în jurul orei 14:00, pe DN 1N (Centura Est a municipiului Cluj) Apahida – Vâlcele, la kilometrul 13 + 250 metri al acestuia, în apropierea localității Dezmir. Au fost implicate un autoturism și două ansambluri de vehicule formate, fiecare, din câte un autotractor și-o semiremorcă. În urma producerii acestui eveniment, autoturismul și cele două ansambluri de vehicule s-au aprins și au ars în totalitate. Din nefericire, conducătorii ansamblurilor de vehicule au rămas încarcerați în autotractoarele pe care le pilotau și au decedat la fața locului. Şoferul autoturismului a reuşit să fugă şi să-şi salveze viaţa în ultimul moment. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la locul producerii accidentului, traficul rutier se desfășoară alternativ, în ambele direcții de deplasare, pe banda corespunzătoare sensului de mers Vâlcele – Apahida, sub îndrumarea poliției.

În continuare, autoritățile competente iau măsuri pentru limitarea pagubelor, preîntâmpinarea producerii unor situații mai grave, fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor.

Tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona accidentului poliţia le recomandă să circule cu atenție sporită și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor.