Tragedie: Un motociclist de la Poliţia Rutieră a MURIT după ce a căzut într-o groapă adâncă din Bucureşti

Un poliţist se grăbea să ajungă la o intersecţie aglomerată, dar nu a observat o groapă imensă în asfalt în centrul Capitalei. Motocicleta a intrat direct în crater, iar poliţistul a fost rănit grav.

20 oct. 2015, 18:12
Tragedie: Un motociclist de la Poliţia Rutieră a MURIT după ce a căzut într-o groapă adâncă din Bucureşti

UPDATE- Poliţistul de la Brigada Rutieră care, marţi seară, a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe un bulevard din Capitală unde au loc lucrări a decedat la Spitalul Universitar, după ce manevrele de resuscitare au eşuat, au declarat surse medicale, citate de Mediafax.

Un poliţist în vârstă de 31 de ani a suferit, marţi seara, un grav accident de circulaţie pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală. Bărbatul a căzut într-o groapă adâncă de 3 metri în timp ce mergea într-o intersecţie pentru a fluidiza traficul.

La faţa locului au venit imediat echipajele de prim ajutor şi au transportat bărbatul la spital. Medicii fac eforturi mari pentru a-l stabiliza. Traficul în zonă a fost oprit pentru o perioadă de timp pentru a se face cercetări.

Potrivit România TV, agentul e posibil să nu fi văzut lucrările sau din cauza umidităţii pe carosabil a pierdut controlul volanului.