Accident foarte GRAV pe DN 2: Patru persoane au murit, alte trei sunt rănite grav

Un accident foarte grav a aavut loc duminică seară în judeţul Ialomiţa. În urma coliziunii, trei persoane au murit pe loc, iar o fetiţă de şase ani a decedat la spital. Alte trei sunt în stare foarte gravă. 

21 dec. 2014, 20:14
Accident foarte GRAV pe DN 2: Patru persoane au murit, alte trei sunt rănite grav

Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în accidentul rutier produs duminică seară pe DN 2, în Ialomiţa, a ajuns la patru, după ce o fetiţă de şase ani care fusese resuscitată a murit la spital, alte trei persoane aflate în maşinile implicate în accident fiind rănite şi internate la spitalul din Urziceni.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa a precizat, luni, într-un comunicat de presă, că bilanţul accidentului rutier produs duminică seară pe DN 2, în judeţul Ialomiţa, este de patru morţi şi trei răniţi.

Şase dintre victime, respectiv cele patru persoane decedate şi doi dintre răniţi, se aflau în maşina al cărui şofer a intrat pe contrasens.

Doi dintre cei care şi-au pierdut viaţa în accident erau copii, cu vârste de şase, respectiv opt ani şi erau fraţi.

Unul dintre copii, un băiat de opt ani, a murit pe loc în urma impactului, fiind scos din maşină de echipa de descarcerare. Sora acestuia, în vârstă de şase ani, care a fost rănită grav, a murit în noaptea de duminică spre luni, la spitalul din Urziceni.

Şi bunicii copiilor, cu vârste de 43, respectiv 41 de ani, au murit în urma accidentului, iar părinţii copiilor, care au vârsta de 26, respectiv 29 de ani, au scăpat cu viaţă, fiind internaţi la spitalul din Urziceni.

Cei şase erau din Bucureşti şi se deplasau dinspre Buzău către Capitală, iar şoferul maşinii, bărbatul în vârstă de 43 de ani, a intrat pe contrasens, cel mai probabil încercând să facă o depăşire.

În urma accidentului a fost rănit şi şoferul maşinii care circula regulamentar, un bărbat în vârstă de 44 de ani din Buzău, care a fost dus şi el la spitalul din Urziceni.

Accidentul s-a produs duminică seară, pe DN 2, la ieşirea din oraşul Urziceni către Buzău, după ce un şofer nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să facă o depăşire, iar maşina acestuia a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus.