Accident grav cu microbuz. Trei persoane, printre care o fetiţă de cinci ani

Accident grav în Bistriţa, trei persoane, printre care o fetiţă de cinci ani, au rămas încarcerate după ce un microbuz şi o dubă s-au izbit frontal! Un alt bărbat rănit în impact a reuşit să iasă singur din maşina lovită. Din primele informaţii se pare că şoferul microbuzului a adormit la volan şi a pătruns pe contrasens.

27 apr. 2017, 07:41
Accident grav cu microbuz. Trei persoane, printre care o fetiţă de cinci ani

Un grav accidentul s-a petrecut pe raza localităţii Cristeștii Ciceului. Şoferul microbuzului, care venea din Germania, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens unde s-a izbit de o dubă. În urma impactului, duba a zburat peste un şanţ, a dărâmat un stâlp de electricitate şi s-a izbit de un gard de beton.

Unul dintre pasagerii microbuzului a reuşit să iasă singur din maşină. Tot el a sunat la 112. La faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD, o ambulanță, dar și polițiștii. Au găsit trei persoane încarcerate, printre care şi o fetiţă de cinci ani.

Norocul micuţei a fost că era pusă într-un scaun special.

„A dormit soferul la volan ca si eu am atipit, m-am trezit cand am vazut ca intra in microbuzul ala”, a povestit pasagerul microbuzului.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Vezi si> Accident grav, filmat de camerele de supraveghere. Un motociclist a fost spulberat de o maşină la semafor