Accident grav de circulaţie între Timişoara şi Remetea Mare. Patru răniţi după ce trei maşini s-au ciocnit

Un grav accident de circulație în care au fost implicate trei mașini a avut loc sâmbătă dimineața, între Timișoara și Remetea Mare. Patru persoane au fost rănite.

23 sept. 2017, 10:10
Accident grav de circulaţie între Timişoara şi Remetea Mare. Patru răniţi după ce trei maşini s-au ciocnit

Din primele informații furnizate de reprezentanții IPJ Timiș, vinovată de producerea accidentului este o șoferiță de doar 19 ani, care conducea un Volkswagen dinspre Remetea Mare spre Timișoara, iar la un moment dat nu dat prioritate unui alt autoturism Volkswagen condus regulamentar de un tânăr de 29 de ani și a intrat în coliziune cu acesta, scrie tion.ro. În urma impactului, mașina condusă regulamentar a fost proiectată într-un alt autoturism Hyundai care staționa și în care se afla un șofer de 44 de ani.

Citeşte şi Trafic blocat pe autostrada Soarelui din cauza unui accident între două TIR-uri. Circulaţia a fost deviată

Impactul între cele trei mașini a fost puternic, iar patru persoane au fost rănite. La locul accidentului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi șapte subofițeri din cadrul Detașamentului 1 de pompieri din Timișoara, două ambulanțe şi un echipaj de poliție.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.