Accident grav din cauza vitezei. O femeie a murit, iar un bărbat se zbate între viaţă şi moarte

Moarte cumplită pentru o femeie din Voluntari. Aceasta traversa strada împreună cu soţul ei, când un şofer vitezoman i-a lovit în plin. Femeia nu a mai avut nicio şansă, iar bărbatul se zbate între viaţă şi moarte. Şoferul nici măcar nu a avut curaj să răspundă pentru gestul său. Imediat după impact, a fugit. Poliţia îl caută de ore bune.

08 iun. 2015, 05:23
Accident grav din cauza vitezei. O femeie a murit, iar un bărbat se zbate între viaţă şi moarte

Un grav accident de circulaţie a avut loc în Voluntari. O femeie şi un bărbat au fost loviţi în plin de o maşină.

„Am ieşit ca să salvez, dar n-am avut ce. I-a lovit în plin. Pe ea cred că a lovit-o prima”, este mărturia unui şofer care se afla pe celălalt sens de mers şi a văzut întreaga scenă.

Potrivit România TV, cât timp martorii au sunat la 112, şoferul vinovat a apucat să fugă. Şi-a abandonat maşina şi s-a făcut nevăzut, la fel şi ceilalţi doi pasageri din maşină.

„Conducătorul auto cu pasagerul din autoturism au părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Se fac cercetări pentru depistarea acestora”, a spus insp. principal Mihai Gheorghe, Serviciul Rutier Ilfov.

În zadar au încercat medicii să o resusciteze pe femeie. Inima nu i-a mai rezistat. Soţul său a fost transportat de urgenţă. Şi starea lui este gravă. Poliţiştii încă îl caută pe şoferul vinovat.

Vezi şi: Cascadorul anului. Un ŞOFER BĂUT a ZBURAT cu maşina şi a aterizat într-un TIR – VIDEO INCREDIBIL