Accident grav din cauza vremii. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs, miercuri după-amiază, pe DN 7, în judeţul Vâlcea, şi în care au fost implicate trei autovehicule. Primele verificări ale poliţiştilor arată că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, judeţul Vâlcea aflându-se sub avertizare cod portocaliu, pe unele tronsoane de drum ningând abundent.

19 apr. 2017, 12:45
Accident grav din cauza vremii. Trei persoane au fost rănite

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâlcea, accidentul, în care au fost implicate trei autovehicule, s-a produs pe DN 7, la kilometrul 163+200 de metri, în localitatea Milcoiu, trei persoane fiind rănite uşor, scrie News.ro.

Primele verificări făcute de către poliţişti la faţa locului arată că accidentul a avut loc din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

În judeţul Vâlcea plouă abundent, iar în zona montană ninge, acest judeţ aflându-se sub avertizare cod portocaliu.

Pe DN 7A, între Voineasa şi Obârşia Lotrului, între kilometrii 40 şi 79 ninge abundent, miercuri după-amiază, iar pe şosea s-a aşternut un strat de zăpadă de doi centimetri, informează Poliţia Vâlcea. În zonă acţionează patru utilaje de deszăpezire.

Conform datelor furnizate de Prefectura Vâlcea, în noaptea de marţi spre miercuri autorităţile au intervenit în sprijinul a nouă turişti, între care doi copii, surprinşi pe munte de vremea rea. Turiştii au fost duşi într-un refugiu montan, iar miercuri au fost coborâţi de către salvamontişti împreună cu voluntarii de la Serviciul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vaideeni până la primăria din localitate.

Citeşte şi Accident grav în Capitală. Două persoane au fost rănite VIDEO