Accident grav în Alba. Un adolescent a murit, iar alţi trei copii au fost răniţi UPDATE

Unul dintre cei patru copii răniţi, vineri seară, în accidentul petrecut pe DN 1, în zona localităţii Inoc, din judeţul Alba, a murit, un al doilea rănit grav a fost transportat la spital, iar ceilalţi doi au fost răniţi uşor, primind îngrijiri la faţa locului de la echipele medicale mobilizate. Traficul rutier blocat în zonă timp de peste o oră şi jumătate a fost reluat.

09 iun. 2017, 16:23
Accident grav în Alba. Un adolescent a murit, iar alţi trei copii au fost răniţi UPDATE

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, una din victimele accidentului de pe DN 1, un minor în vârstă de13 ani, a decedat.

De asemenea un al doilea copil rănit grav a fost transportat la spital, iar ceilalţi doi copii, care au fost răniţi uşor, au primit îngrijiri la faţa locului de la echipele medicale mobilizate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Alina Marescu, a declarat pentru News.ro că două autoturisme s-au ciocnit pe DN 1, în zona localităţii Inoc, din judeţul Alba, iar în urma impactului patru persoane pasagere în cele două maşini au fost rănite.

Marescu a spus că este vorba despre patru copii cu vârste aproximative între zece şi 13 ani, doi dintre ei fiind răniţi foarte uşor, un al treilea fiind rănit mai grav, iar al patrulea copil fiind în stare foarte gravă.

Potrivit sursei citate, adulţii care se aflau în cele două maşini implicate în accident nu au fost răniţi.

Din cauza acestui accident, traficul rutier pe DN1 (E81) Sebeş – Turda este momentan oprit pe ambele sensuri la kilometrul 421+600 de metri, în zona Decea / Inoc (judeţul Alba).

La faţa locului, au fost mobilizate mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD, dar şi un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Alba.

Citeşte şi Accident cu trei maşini în Alba Iulia. Trei persoane au fost rănite