Accident grav în Alba. Un tânăr a intrat intenţionat cu maşina în trei bărbaţi

Un tânăr de 22 de ani din judeţul Alba a intrat cu maşina în trei oameni. Printre ei, se afla şi un alt tânăr care l-a acuzat pe atacator că ar avea o relaţie cu soţia lui. El a fost condamnat la închisoare.

RomaniaTV.net
09 ian. 2019, 09:11
Accident grav în Alba. Un tânăr a intrat intenţionat cu maşina în trei bărbaţi

Totul s-a petrecut în localitatea Horea din judeţul Alba. Tânărul de 22 de ani se afla la iubita lui, iar în casă mai erau încă trei bărbaţi. Unul dintre ei i-a reproşat că ar fi avut o relaţie cu soţia sa în trecut. T

ânărul s-a supărat, iar după ce i s-a spus să plece din localitate, s-a urcat în maşină şi a plecat din locuinţa iubitei sale. A luat-o şi pe fată cu el, însă nu a părăsit localitatea. După ce a făcut mai multe ture cu maşina, în momentul în care i-a văzut pe cei trei bărbaţi cu care s-a certat a dat cu maşina peste ei. I-a lovit în plin, iar apoi a fugit de la locul accidentului.

Oamenii legii au reuşit să-l prindă abia la 30 de kilometri distanţă, în oraşul Câineni. Tânărul a fost condamnat la şase ani de închisoare cu executare şi la plata unor despăgubiri morale în valoare de 19.500 de lei.

Sentinţa nu este definitivă şi a fost deja atacată.