Accident grav în Arad. Un şofer bulgar a murit pe loc, iar alte două persoane au fost rănite

Un şofer bulgar a murit, iar doi moldoveni care se aflau în maşina pe care o conducea au fost răniţi grav, miercuri dimineaţă, după ce autoturismul s-a ciocnit cu un TIR, pe drumul naţional (DN) 7, în judeţul Arad.

22 feb. 2017, 10:22
Accident grav în Arad. Un şofer bulgar a murit pe loc, iar alte două persoane au fost rănite

Accidentul a avut în zona localităţii arădene Căpruţa, pe DN7, într-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată, unde şoferul bulgar a pierdut controlul asupra direcţiei autoturismului.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR înmatriculat în Serbia, condus de un bărbat de 34 de ani.

În urma impactului, şoferul bulgar, în vârstă de 44 de ani, şi doi cetăţeni moldoveni aflaţi în maşina sa, de 36 şi 39 de ani, au fost răniţi grav.

Echipaje SMURD i-au preluat pe răniţi şi i-au transportat pe Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde bulgarul a decedat din cauza leziunilor interne foarte grave. Ceilalţi doi răniţi sunt în stare stabilă, conform medicilor.

Pentru că autoturismul a fost distrus complet, pentru scoaterea celor trei victime a fost nevoie de trei echipaje de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Poliţiştii urmează să stabilească în ce împrejurări a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şoferul bulgar, urmând ca autoturismul să fie expertizat, iar cei doi ocupanţi care au supravieţuit să fie audiaţi.

Citeşte şi Accidente grave în judeţul Alba. Un tânăr a murit pe loc, iar o altă persoană a fost rănită