Momente de panică în curtea unei fabrici, un tânăr de 21 de ani a intrat cu BMW-ul într-un grup de femei

Mai mulți angajați ai unei firme din localitatea argeșeană Bascov au fost loviți, joi, de un autoturism care a pătruns într-un spațiu din curtea fabricii, accidentul soldându-se cu decesul unei persoane. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un tânăr de 21 de ani despre care se spune ca ar fi fost concediat în aceasta dimineaţa.

30 mart. 2017, 07:48
Momente de panică în curtea unei fabrici, un tânăr de 21 de ani a intrat cu BMW-ul într-un grup de femei

Un muncitor a murit iar alţi 5 au fost răniţi după ce un tânăr teribilist a intrat cu maşina în ei. Oamenii erau în pauză în curtea fabricii când chiar unul din colegii lor a demarat în trombă şi i-a lovit. La faţa locului au fost mobilizaţi zeci de salvatori, iar şoferul vinovat a fost la un pas să fie linşat de oameni până să ajungă poliţia.

Tragedia s-a petrecut la o fabrică de cablaje auto situată la marginea Piteştiului. Şoferul, un tânăr de 21 de ani, a ieşit dintr-o parcare, a apăsat la maxim pedala de acceleraţie şi a pierdut controlul volanului. A trecut printr-un gard de sârmă şi a intrat în plin în angajaţii ieşiţi în pauză.

Potrivit România TV, peste 50 de muncitori erau în acel loc. Imediat s-a dat alarma iar autorităţile au trimis peste 10 ambulanţe şi un echipaj pentru victime multiple. Pentru o femeie de 29 de ani de origine sârbă medicii nu au mai putut să facă nimic. Alţi 5 muncitori au ajuns de urgenţă la spital. Imediat după impact, martorii au fost la un pas să-l linşeze pe şoferul vinovat. Paznicul fabricii a intervenit şi l-a dus în cabina lui până la sosirea poliţiştilor.

Poliţiştii i-au deschis dosar penal şoferului şi continuă cercetările în acest caz.

Potrivit ziarulprofit.ro, primele ipoteze sunt însă cutremurătoare. Se pare că în realitate tânărul de 19 ani ar fi fost concediat in aceasta dimineata, s-a urcat nervos la volanul autoturismului sau marca BMW, a accelerat si a intrat in plin intr-un grup de persoane care stateau pe o banca.