Accident grav în Baia Mare. Două surori au fost lovite de un autobuz pe trecerea de pietoni

Două surori în vârstă de 4 şi 14 ani care traversau strada pe o trecere de pietoni din Baia Mare au fost lovite de un autobuz, una dintre ele fiind rănită grav. Martorii le-au declarat poliţiştilor că una dintre fete, cea mică, era pe bicicletă, fiind împinsă de sora sa mai mare.

17 oct. 2017, 06:22
Accident grav în Baia Mare. Două surori au fost lovite de un autobuz pe trecerea de pietoni

Accidentul a avut loc luni seară, pe strada Grănicerilor din Baia Mare, martori fiind mai mulţi locuitori din zonă.

Conform acestora, două surori care locuiesc în apropiere au traversat strada pe trecerea de pietoni, fiind lovite de un autobuz. Fata mai mică s-ar fi aflat pe bicicletă şi era împinsă se sora sa. Ele nu erau însoţite de un adult.

Ambele fete au fost preluate de echiaje medicale şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, fiind în stare stabilă, scrie News.ro.

Conform medicilor, cea mai mică dintre surori a suferit o rană gravă la cap, dar şi alte traumatisme, în timp ce sora mai mare a suferi răni uşoare.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Maramureş, Dumitriţa Rus, a declarat că şoferul autobuzului, care are 36 de ani, a fost testat şi nu consumase alcool. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Elevă lovită de maşină pe trecerea de pietoni din faţa şcolii