Accident grav în Bistriţa, cu şapte răniţi, între care trei copii. S-a intervenit cu elicopterul SMURD

Șapte persoane, printre care trei copii, au fost rănite astăzi într-un grav accident de circulație petrecut pe DN 17 D, în localitatea Rebrișoara, patru ambulanțe și un elicopter SMURD intervenind pentru ajutorarea victimelor.

04 aug. 2016, 15:09
Accident grav în Bistriţa, cu şapte răniţi, între care trei copii. S-a intervenit cu elicopterul SMURD

Un teribil accident rutier s-a petrecut joi în centrul localității bistriţene Rebrișoara. Un Volkswagen Passat, condus de un tânăr de 24 de ani, s-a izbit frontal de un Ford în care se aflau trei persoane (o femeie cu cele două fiice minore, una de 11 şi alta de 15 ani) după ce, conform unor martori oculari, un câine a țâșnit în fața mașinii, iar șoferul s-a speriat și a intrat pe contrasens. În urma accidentului, șapte persoane au fost transportate la spital.

Citeşte şi TRAGEDIE în Satu Mare. O persoană a murit, alte patru au fost rănite, după ce o maşină a intrat în stâlp

Potrivit timponline.ro, în Passat, alături de tânărul șofer, care s-a întors de curând din străinătate, se afla în dreapta viitoarea sa soție,o tânără de 16 ani, cu care fusese la Bistrița să își cumpere verighete pentru nunta de peste câteva săptămâni, iar în spate viitorii săi socri, părinții fetei, o femeie de 47 de ani şi soţul ei de 52 de ani.

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, trei fiind în stare gravă, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița. Pentru femeia de 47 de ani, viitoarea soacră a șoferului, a fost chemat elicopterul SMURD. De pe stadionul din Năsăud, femeia a fost dusă la spitalul din Târgu Mureș.