Accident grav în Botoşani. Doi copii au ajuns la spital

Un accident teribil a avut loc miercuri seară, în Botoşani. Un bărbat a condus ore în şir pentru a ajunge acasă să-şi vadă copilul nou născut însă, răpus de oboseală, a fost la un pas să-şi omoare fiica de şase ani.

30 nov. 2017, 08:39
Accident grav în Botoşani. Doi copii au ajuns la spital

Bărbatul tocmai se întorsese din Singapore şi era extrem de obosit după un drum de două zile. Era fericit că se întorsese acasă şi că i s-a născut cel de-al doilea copil. A mers la Suceava pentru a-l vedea împreună cu fetiţa lui de şase ani.

Pe drumul de întoarcere spre Botoşani a adormit la volan şi a intrat frontal într-o autoutilitară, în care se aflau un bărbat, însoţit de o femeie cu un copil de un an.

„Am dormit doar două ore pe avion, atât. Sunt extrem de obosit, dar am fost la Suceava, soția mea a născut”, a fost explicația bărbatului imediat după accident, potrivit botosaneanul.ro.

În urma impactului, atât fata lui, cât şi copilul din autoutilitară au ajuns în stare gravă la spital. Şoferul care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Accident grav, cu patru victime. Pericol uriaş de explozie