Accident GRAV în Botoşani. Un microbuz care transporta poliţişti de frontieră, lovit de o autoutilitară

Şase persoane, dintre care cinci poliţişti de frontieră, au fost rănite, miercuri seară, în urma unui accident de circulaţie produs la ieşirea din localitatea Stăuceni din judeţul Botoşani. Un microbuz al unei firme de transport persoane, în care se aflau zece poliţişti de frontieră, a fost lovit frontal de o autoutilitară care a pătruns pe contrasens.

08 oct. 2014, 17:57
Accident GRAV în Botoşani. Un microbuz care transporta poliţişti de frontieră, lovit de o autoutilitară

Accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare efectuate de şoferul de 37 de ani al autoutilitarei. Într-o curbă la dreapta, cu vizibilitate redusă, acesta a intrat în depăşire, a pătruns pe sensul opus şi a lovit în plin microbuzul, care efectua curse speciale pentru Poliţia de Frontieră, scrie Agerpres.

Citeşte şi Accident rutier MORTAL pe DN1. O femeie şi-a pierdut viaţa şi alte două sunt grav rănite VIDEO

În urma accidentului, cinci din cei zece poliţişti de frontieră, care lucrează la Sectorul Poliţiei de Frontieră Româneşti, au fost răniţi, fiind preluaţi de două ambulanţe şi un echipaj SMURD.

Cea de-a şasea victimă este şoferul vinovat de producerea accidentului, care a rămas blocat în maşină, fiind scos de un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Citeşte şi Maşină spulberată de tren între Jibou şi Someş Odorhei. Două dintre victime, proiectate prin parbriz