Accident grav în Brăila. 11 persoane, rănite după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism

Un accident rutier a avut loc luni, în jurul orei 22:00, pe DN 2B, între localităţile Mircea Vodă şi Ianca, pe direcţia Buzău-Brăila. În urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism, 11 persoane au fost rănite.

30 aug. 2016, 07:40
Accident grav în Brăila. 11 persoane, rănite după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism

Soferul unui microbuz care efectua curse de la aeroportul Otopeni la Galati, a acrosat un Cielo aflat in fata sa, condus de un tanar de 28 de ani din Ianca, in incercarea de a-l depasi. Soferul automobilului Cielo semnalizase intentia de a vira stanga pentru a patrunde pe drumul comunal 38, spre comuna Dedulesti, dar galateanul de la volanul microbuzului nu a observat si a intrat in plin in autoturism. In urma impactului puternic cele doua autotutisme au fost proiectate in afara partii carosabile, ajungand intr-un sant, scrie infobraila.ro.

Braileanul a ramas incarcerat pana la interventia pompierilor, care l-au scos dintre fiarele contorsionate ale masinii. Mai mult, au mai fost ranite si alte 10 persoane, pasageri in microbuz cu varste cuprinse intre 14 si 63 de ani, printre care si patru braileni. Cei 11 raniti au fost transportati la UPU Braila si potrivit primelor informatii sunt in afara oricarui pericol.

Cei doi soferi implicati in accident au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul a fost blocat aproximativ doua ore, pe ambele sensuri de mers.

Citeşte şi Accident grav în judeţul Vrancea. Două persoane au rămas încarcerate