Accident grav în Brăila. Un TIR plin cu fier vechi s-a răsturnat pe şosea

Un accident grav a avut loc joi dimineaţă, pe DN23 Brăila - Focşani. Un TIR încărcat cu fier vechi s-a răsturnat pe şosea, între localităţile Gulianca şi Corbu Nou din judeţul Brăila, ocupând o bandă a părţii carosabile.

11 ian. 2018, 07:17
Accident grav în Brăila. Un TIR plin cu fier vechi s-a răsturnat pe şosea

Autotrenul era încărcat cu fier vechi şi venea dinspre Focşani, fiind condus de un cetăţean sârb cu permis de şedere temporară în România. Maşina s-a răsturnat pe şosea la ieşirea din Gulianca spre Corbu Nou, iar încărcătura a ajuns pe şosea.

În urma accidentului, şoferul a fost rănit uşor, fără a fi nevoie să fie transportat la spital. Poliţiştii spun că, cel mai probabil, şoferul a adormit la volan, însă acesta este şi băut, având o concentraţie alcoolică de 0,95 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, conform reprezentanţilor Poliţiei Brăila.

Pompierii intervin în zonă cu o autospecială de stingere incendii cu apă şi spumă, iar a faţa locului este şi un utilaj al Primăriei Gulianca, strângând fierul vechi de pe şosea.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 23 Brăila-Focşani se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, fără a fi înregistrate la acest moment valori ridicate de trafic în zonă.

Citeşte şi Prăpăd pe o şosea din Capitală. Şapte maşini au fost lovite