Accident grav în Braşov. Cinci persoane au fost rănite

Cinci persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN 13, în judeţul Braşov, după ce autoturismul în care se afla a intrat într-un parapet. Trei dintre răniţi au fost transportaţi la spital. De asemenea, un copac a căzut în noaptea de joi spre vineri peste linia de înaltă tensiune în zona Timişul de Jos, însă traficul feroviar nu este afectat.

RomaniaTV.net
21 apr. 2017, 06:41
Accident grav în Braşov. Cinci persoane au fost rănite

Accidentul a avut loc în zona Valea Bogăţii, din judeţul Braşov.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (Braşov), cinci persoane din maşina care a intrat într-un parapet de pe marginea drumului au fost rănite, iar trei dintre acestea au fost transportate la spital. Cei trei sunt conştienţi, scrie news.ro.

La faţa locului au ajuns trei echipaje medicale şi un echipaj cu apă şi spumă.

De asemenea, conform ISU, în noaptea de joi spre vineri un copac a căzut pe linia ferată în zona Timişul de Jos, fiind afectată linia de înaltă tensiune. Traficul feroviar nu a fost însă perturbat, în zonă fiind trimisă o locomotivă diesel.

Citeşte şi Accident din cauza vremii. Un tânăr a pierdut controlul volanului şi a sărit cu maşina peste scuarul dintre sensurile de mers