Accident grav în Brebeni, judeţul Olt. Un bărbat a murit pe loc, iar alte opt persoane au fost transportate de urgenţă la spital

O tragedie a avut loc vineri noapte în Brebeni, judeţul Olt. Un tânăr de 18 ani a nenorocit mai multe familii. Băiatul a făcut o depăşire periculoasă şi a izbit în plin o altă maşină. Un om a murit, alţi 8 au ajuns la spital, printre ei şi un bebeluş de doar 4 luni.

RomaniaTV.net
27 aug. 2016, 08:15
Accident grav în Brebeni, judeţul Olt. Un bărbat a murit pe loc, iar alte opt persoane au fost transportate de urgenţă la spital

Vinovat de producerea tragediei este un şofer de doar 18 ani care avea permis de conducere de putin timp. Patru prieteni se aflau în maşina tânărului când s-a produs accidentul.

La un moment dat, şoferul de 18 ani a făcut o depăşire fără să se asigure şi a lovit frontal o maşină care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, bărbatul care se afla la volan a murit pe loc, iar pasagerul din dreapta a fost transportat de urgenţă la spitalul Floreasca din Capitală. Pe bancheta din spate se afla o femeie de doar 20 de ani şi copilul acesteia de doar cinci luni. Şi aceştia a fost transportati de urgenţă la spital.

La spital au ajuns şi cei cinci tineri care se aflau în maşina care a provocat accidentul.

Zece autospeciale de la pompieri şi de la ambulanţă au intervenit la locul accidentului.

Poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Accident pe DN 1, la Băneşti. Zece persoane sunt rănite uşor