ACCIDENT GRAV în Buzău: O femeie a murit, iar fiica ei de şapte ani a fost rănită, după ce maşina în care erau a intrat într-un copac

O femeie de 35 de ani a murit, iar fetiţa ei de şapte ani a fost grav rănită, vineri după-amiază, în judeţul Buzău, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac de pe marginea drumului, cauza accicentului fiind viteza neadaptată într-o curbă.

28 apr. 2017, 14:06
ACCIDENT GRAV în Buzău: O femeie a murit, iar fiica ei de şapte ani a fost rănită, după ce maşina în care erau a intrat într-un copac

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Mihail Drăghiciu, citat de news.ro, accidentul a avut loc pe DJ 203 D, în localitatea buzoiană Maxenu.

Femeia de 35 de ani, din Buzău, se afla în maşină împreună cu fetiţa sa de şapte ani, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a lovit de un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, femeia a murit, iar fiica sa a fost grav rănită, ea având multiple traumatisme, inclusiv craniene, dar şi fracturi.

Copila a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Buzău.

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate în curbă.

Femeia avea doi copii.

În urmă cu şase ani, în aceeaşi zonă, a avut loc un accident similar, doi tineri, soţ şi soţie, pierzându-şi viaţa, iar cei doi copii ai lor fiind grav răniţi.

Şoseaua este îngustă şi are numeroase denivelări, iar pe margine sunt plantaţi copaci.