Accident grav în Buzău. O persoană a murit, alte patru au fost rănite VIDEO

O persoană şi-a pierdut viaţa marţi, iar alte patru au fost rănite în urma unui grav accident de circulaţie care a avut loc marţi pe DN 10 - Buzău-Braşov, între localităţile buzoiene Verneşti şi Cândeşti.

07 oct. 2014, 09:22
Accident grav în Buzău. O persoană a murit, alte patru au fost rănite VIDEO

O bătrână de 70 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit lângă Buzău. Tragedia s-a petrecut după ce şoferul a încercat să evite un câine care i-a apărut brusc în faţă. Astfel, bărbatul a tras de volan, maşina a ajuns pe contrasens şi a lovit în plin un autoturism care circula regulamentar.

O bătrână care se afla în autoturismul lovit a murit în urma impactului. Alţi patru oameni din ambele maşini au ajuns la spital.

„Evenimentul rutier s-a produs pe fondul pătrunderii pe contrasens a autoturismului care circula pe direcţia Buzău către Braşov. În urma impactului dintre cele două autoturisme a rezultat decesul unei persoane şi rănirea altor patru”, a declarat inspector principal Cosmin Rădulescu, Poliţia Rutieră Buzău.

„La faţa locului s-a deplasat modulul SMURD care a intervenit pentru descarcerarea unei persoane şi transportul altor patru”, a precizat Vasile Prahoveanu, ISU Buzău.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 10 a fost întrerupt mai bine de o oră.

Citeşte şi Accident rutier pe E85 cu două autoutilitare implicate FOTO