Accident grav în Buzău. Şapte oameni au ajuns la spital VIDEO

Un grav accident rutier s-a produs vineri seară, în jurul orei 22:00, pe varianta ocolitoare a Buzăului, între Fabrica de Bere şi pasarela Nehoiu.  Șapte oameni au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit, în urma unei manevre de întoarcere neregulamentară.

18 mart. 2017, 06:24
Accident grav în Buzău. Şapte oameni au ajuns la spital VIDEO

Din primele informaţii un şofer al unui autoturism Audi, care circula din direcția pasarela Nehoiu către Fabrica de Bere, a încercat să efectueze manevra de întoarcere, însă fără să se asigure, moment în care a fost izbit în lateral de un autoturism Dacia Duster, care circula din spate.

Trei persoane din Duster și patru din Audi au fost duse de urgență la spital. Unul dintre tinerii aflați în autoturismul Audi – toți cu vârste de aproximativ 20 de ani – a fost preluat inconștient, în stare gravă, pentru scoaterea lui din mașină fiind nevoie de intervenția Descarcerării.

La fața locului a avut loc o adevărată desfășurare de forțe. Polițiști, pompieri, personal de pe Ambulanță, cu toții s-au mobilizat pentru salvarea răniților, după transportarea acestora la spital urmând cercetarea la fața locului.