Accident grav în Buzău. Trei persoane au fost rănite după ce o maşină a lovit două căruţe pe un drum judeţean

Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la Spitalul Judeţean Buzău după ce o şoferiţă a scăpat maşina de sub control şi a lovit două căruţe care circulau pe sensul opus de mers.

19 sept. 2017, 06:52
Accident grav în Buzău. Trei persoane au fost rănite după ce o maşină a lovit două căruţe pe un drum judeţean

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Mihail Drăghiciu, accidentul a avut loc pe DJ 203 D între localităţile buzoiene Brădeanu şi Smeeni.

O şoferiţă de 42 de ani a scăpat maşina de sub control şi a lovit frontal stânga două atelaje trase de cai care circulau pe sensul opus de mers.

În urma impactului, şoferiţa de 42 de ani şi cei doi căruţaşi, de 25 şi 27 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Buzău.

De asemenea, caii de la cele două căruţa au fost răniţi în timp ce încărcătura din căruţe s-a răsturnat pe şosea.

Soţul femeii implicate în accident a declarat, după producerea evenimentului, că niciunul dintre atelaje nu era semnalizat corespunzător, dar şi că soţia sa a pierdut controlul volanului după ce a fost orbită de farurile unei maşini care venea din sens opus.

În plus, convoiul de căruţe ar fi circulat prea aproape de axul drumului, si de aceea femeia nu a mai putut evita impactul.

După ce a lovit convoiul de căruţe, autoturismul s-a oprit într-un şanţ de pe marginea carosabilului.

În zona accidentului, circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate pentru aproximativ o oră. În cauza va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Accident grav pe DN1. Şapte persoane, printre care şi un copil, au fost rănite