Accident mortal în Călăraşi. Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte cinci au fost rănite

Două persoane, un bărbat și o femeie, au decedat, iar alte cinci au fost rănite în urma producerii, miercuri seara, a unui accident rutier în localitatea Drajna Nouă, pe DN21, în urma impactului dintre un autoturism și un microbuz. În microbuz se aflau oficiali ai echipei Dunărea Călăraşi, care se întorceau de la un meci pe care echipa lor în jucase la Brăila.

08 nov. 2017, 20:01
Accident mortal în Călăraşi. Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte cinci au fost rănite

„La întoarcerea de la meciul disputat la Brăila, o maşină aparţinând clubului nostru în care se aflau membrii staff-ului tehnic a fost implicată într- un tragic accident rutier. Componenţii echipei noastre sunt în stare stabilă şi sunt supuşi unor investigaţii la Spitalul Judeţean Călăraşi„, se arată într-un comunicat al clubului Dunărea Călăraşi.

Persoanele decedate sunt din cealaltă maşină. „În autoturism se aflau trei persoane, dintre care două încarcerate. Cele două persoane încarcerate au fost descarcerate de către colegii mei de la secția de pompieri Dragalina. Din păcate, acestea erau în stop cardiorespirator. S-au efectuat manevre de resuscitare fără succes. Sunt decedate, bărbat și femeie. A treia persoană este în afara oricărui pericol. În microbuz erau patru persoane. Un bărbat, cu politraumatisme, este în afara oricărui pericol„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu.

Membrii staffului Dunării implicaţi în accident şi care s-au ales cu probleme sunt Nicolae Iorga, maseur, cu fractură de bazin, respectiv Alexandru Munteanu, magazionerul clubului, cu probleme cu scalpul. Ambii au fost trimişi la Bucureşti pentru investigaţii, la spital. Ceilalţi doi oameni din stafful echipei aflaţi în maşină sunt George Coman şi Fenghea Ion, delegaţi.

Centrul INFOTRAFIC al IGPR a anunțat că intrarea pe contrasens a fost cauza accidentului, iar într-o primă fază după producerea acestuia circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri ale DN21.

Citeşte şi Accident grav pe Podul Otopeni. Traficul este restricţionat pe DN1, pe sensul de mers Ploieşti-Bucureşti