Accident grav în Capitală. Trei maşini implicate, patru persoane sunt ÎNCARCERATE

Accident grav produs duminica seara in Bucuresti, cu trei autoturisme implicate. La fata locului intervin sase ambulante SMURD si doua echipaje de descarcerare, plus un echipaj din cadrul Detasamentului Special de Salvatori. Patru persoane sunt incarcerate, dintre care trei nu sunt constiente.

11 mart. 2018, 19:42
Accident grav în Capitală. Trei maşini implicate, patru persoane sunt ÎNCARCERATE

Accidentul s-a produs in zona Baneasa, la intersectia dintre Sos. Gheorghe I. Sisesti cu str. Oaspetilor. Potrivit ISU Bucuresti, cinci persoane sunt accidentate, patru fiind incarcerate, dintre care trei nu sunt constiente.

La fata locului intervin 6 ambulante SMURD, 2 echipaje de descarcerare si echipaj din cadrul Detasamentului Special de Salvatori.

In zona, traficul este deviat pe ambele sensuri. Potrivit primelor informaţii, accidentul a fost cauzat de neacordarea de prioritate. Un autoturism a ieşit de pe o stradă laterală şi a fost lovit în plin de şoferul altei maşini.

După ce victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului, două dintre ele, femei, au ajuns cu ambulanțele la Spitalul Floreasca, iar alte două, un bărbat și o femeie, la Spitalul Elias.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că în accident au fost implicate cinci persoane, dintre care patru erau încarcerate la momentul sosirii echipajelor de intervenţie. Dintre cele patru persoane încarcerate, trei erau inconştiente. Ulterior, ISU Bucureşti a precizat că cele patru persoane încarcerate au fost scoase din maşini, două femei fiind transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, iar o altă femeie şi un bărbat fiind duşi la Spitalul Elias.

Bilanţul final al accidentului arată că două victime inconştiente, intubate, iar alte două victime conştiente, cu politraumatisme, au fost transportate la spitale pentru îngrijiri medicale.