Accident grav în Capitală. Un şofer teribilist a zburat peste o linie de tramvai şi s-a oprit într-un stâlp

Şoferul unei maşini a ajuns pe linia de tramvai, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp. A avut noroc cu airbag-urile, care i-au salvat viaţa. Martorii spun că tânărul era băut. Atât el, cât şi pasagerul din dreapta au ajuns la spital.

RomaniaTV.net
07 iul. 2015, 05:11
Accident grav în Capitală. Un şofer teribilist a zburat peste o linie de tramvai şi s-a oprit într-un stâlp

Un şofer teribilist a vrut să testeze puterea autoturismului. A apăsat pe acceleraţie şi a tras repede de volan pentru a vira. Atunci a pierdut controlul maşinii. A fost un accident extrem de puternic, iar şoferul a avut mare noroc că a scăpat cu viaţă.

„La cum au sărit farurile, mai avea puţin şi intra în pasaj. Mai mult ca sigur a avut viteză. E ceva imposibil. Să nimereşti exact gaura aia, să nu nimereşti şoseaua, să intri pe linia de tramvai”, a povestit un martor, potrivit România TV.

Norocul celor doi au fost airbagurile. Chiar şi aşa, rănile lor sunt destul de grave. Martorii spun că, şoferul consumase alcool.

Scoaterea maşinii de pe linia de tramvai nu a fost lipsită de peripeţii. Maşina a fost la un pas să ia foc. Mai mulţi muncitori de la RATB au sărit cu un extinctor. Din maşină n-a rămas mai nimic, iar şoferul se va alege cu un dosar penal.