Accident grav în Caraş Severin. Autorităţile au activat CODUL ROŞU de intervenţie

Un accident grav a avut loc luni, într-o localitate din Caraş-Severin. Şase oameni au fost răniţi după ce două maşini s-au ciocnit. Totul a fost din cauza unui şofer care nu  adaptat viteza la condiţiile de drum.

RomaniaTV.net
19 sept. 2016, 11:03
Accident grav în Caraş Severin. Autorităţile au activat CODUL ROŞU de intervenţie

Accidentul a avut loc la intrarea in localitatea Slatina Timis, din Caras Severin. Un şofer nu a adaptat viteza la conditiile de drum si, intr-o curba periculoasa, masina a derpat si a ajuns pe contrasens unde a lovit puternic un autoturism ce venea regulamentar din fata, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Mai multe echipaje ale SMURD şi ambulanţei au sosit de urgenţă la faţa locului. Autorităţile au activat Codul Roşu de intervenţie.

„Avand in vedere numarul mare de victime, s-a activat Planul rosu de interventie al judetului Caras-Severin. Astfel, la fata locului s-au deplasat de urgenta trei echipaje ale Detasamentului de Pompieri Caransebes si patru ambulante SAJ. Fortele de interventie ale pompierilor militari au actionat pentru acordarea primului ajutor medical si asigurarea masurilor PSI. Toate victimele au fost transportate la Spitalul din Caransebes”, transmit reprezentantii ISU Caras Severin.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a putea stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Citeşte şi ACCIDENT cu un microbuz în Corbeanca. Nouă persoane au fost rănite