Accident grav în Caraş-Şeverin: Maşina Poliţiei s-a izbit de un PARAPET

Trei poliţişti au fost răniţi, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un parapet de pe marginea drumului. Toţi trei au ajuns la spital, dar sunt în afara oricărui pericol.

RomaniaTV.net
14 iun. 2014, 14:02
Accident grav în Caraş-Şeverin: Maşina Poliţiei s-a izbit de un PARAPET

O maşină a Poliţiei de la postul Ciclova Romană, care era condusă de un subofiţer, s-a izbit, sâmnătă, de un parapet de beton aflat pe o stradă din localitate. Poliţiştii care se aflau în maşină, inclusiv şoferul, au fost răniţi în urma accidentului şi duşi la spital, în Oraviţa, potrivit România TV.

Medicii urmează, după ce le vor face un control amănunţit, să decidă dacă poliţiştii trebuie să fie transportaţi la spitalul din Reşiţa pentru a primi îngrijiri medicale suplimenatre, în funcţie de rezultatul controlului medical de la Oraviţa. Colegii poliţiştilor au ajuns imediat la locul accidentului şi au transportat victimele spre spital.

Conducerea IPJ Caraş Severin a informat printr-un comunicat că accidentul s-a produs în cadrul unei acţiuni rutiere de control. Pe raza localităţii Bogotin, poliţiştii au oprit o autoutilitară la volanul căreia se afla un tânăr de 29 de ani. Conducătorul auto a fost bănuit de către poliţişti că s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El urma să fie condus de către poliţişti la sediul Poliţiei din Oraviţa pentru a fi testat cu apartul special. Într-o curbă, poliţistul care conducea autospeciala de poliţie a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu fundaţia unui gard din beton.

Potrivit informaţiilor locale, unul dintre poliţiştii răniţi a fost transporta deja la spitalul din Reşiţa. Pe de altă parte, surse medicale au informat că medicii au dat asigurări că viaţa celor trei răniţi nu este pusă în pericol. Politiştii şi şoferul vor rămâne sub supraveghere medicală.