Accident GRAV în Cluj. Un camion s-a răsturnat peste trei persoane

Un grav accident de circulaţie s-a produs miercuri în judeţul Cluj. Un camion s-a răsturnat peste trei persoane, la faţa locului intervenind mai multe echipaje de la Descarcerare şi Ambulanţă.

30 iul. 2014, 16:23
Accident GRAV în Cluj. Un camion s-a răsturnat peste trei persoane

Un camion s-a răsturnat peste trei persoane, un bărbat de 26 de ani, o minoră de 11 ani şi o femeie de 52 de ani, în zona gropii de gunoi de la Pata Rât. La faţa locului a intervenit ISU Cluj cu două autospeciale de Descarcerare şi trei Ambulanţe, scrie citynews.ro.

Citeşte şi ACCIDENT grav în Capitală cu o MAŞINĂ a POLIŢIEI şi DOUĂ LIMUZINE de lux VIDEO

Potrivit reprezentanţilor ISU, una dintre persoanele rănite se află într-o stare mai gravă.

„Una dintre persoanele prinse sub camionul firmei de salubritate a necesitat manevre de resuscitare şi a fost transportată de un echipaj S.M.U.R.D. la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca. Alte două persoane au fost evaluate de medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Cuj, dar nu sunt rănite aşa de grav ca prima persoană”, a declarat, pentru newscluj.ro, Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Potrivit purtătorului de cuvânt, victimele au fost aproape scoase de sub camion până la sosirea echipajelor de urgenţă. Cele trei persoane au fost prinse sub autospeciala care descărca deşeuri menajere la groapa de gunoi de la Pata Rât, a precizat purtătorul de cuvânt IPJ Cluj, Simona Vîrci. Se pare că autovehiculul efectua o manevră de mers înapoi şi s-a răsturnat pe spate în plan vertical.

Citeşte şi Grav accident de circulaţie în Sibiu: O maşină de la Apele Române a fost spulberată VIDEO

„Conducătorul autospecialei a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest şi s-a stabilit ca acesta nu se afla sub influenţa alcoolului. În cauză, cercetările continuă pentru a se stabili circumstanţele exacte în care s-a produs incidentul”, potrivit IPJ Cluj.