Accident grav în Cluj: Un mort şi doi răniţi grav FOTO şi VIDEO

Tragedie pe un drum din judeţul Cluj! Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au ajuns la spital, în urma unui accident de circulaţie petrecut în această noapte, în jurul orei 01:30, în localitatea Jichişu de Jos, scrie somesanul.ro.

RomaniaTV.net
10 sept. 2014, 03:54

UPDATE: Şoferul mort este fostul fotbalist clujean Călin Zanc

Şoferul unui autoturism Volkswagen Passat a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta şi s-a izbit violent de un cap de pod. Un bărbat care locuieşte în apropiere a auzit o bubuitură puternică şi a ieşit din casă să vadă ce se întâmplă. A găsit o maşină zdrobită în care se aflau trei bărbaţi, doi în faţă şi unul, fără suflare, pe bancheta din spate.

Pasagerul de pe scaunul din dreapta față a fost scos din mașină de către oamenii care locuiesc în zonă. Șoferul a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos dintre fiarele contorsionate.

În urma apelului la 112, la faţa locului s-au deplasat două echipaje medicale, o ambulanţă cu medic şi un SMURD, pompierii dejeni, dar şi poliţiştii.

Cele două victime au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar apoi au fost transportate la Spitalul Municipal Dej. Bărbaţii au fost investigaţi în camera de urgenţe şi, conform medicilor, conducătorul auto s-a ales cu o fractură de şold. Cei doi sunt în afara oricărui pericol.

Din păcate, pentru bărbatul aflat pe bancheta din spate nu s-a mai putut face nimic. Cel mai probabil, în urma impactului extrem de puternic acesta şi-a fracturat coloana în zona cervicală, explică medicii. Oamenii legii au reuşit să-l identifice în persoana lui Călin Zanc, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Dej. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga spitalului din Dej pentru efectuarea necropsiei.

Potrivit martorilor, cei trei se îndreptau spre o cabană din zona lacurilor de la Jichiș, cabană deținută de către șoferul de 44 de ani, scrie somesanul.ro.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.