Accident grav în Constanţa. Un autoturism şi un microbuz au fost implicate

Trei persoane au fost rănite, miercuri seara, într-un accident rutier care s-a produs în localitatea Sibioare, judeţul Constanţa, şi în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz. În urma impactului, maşina a luat foc.

RomaniaTV.net
19 dec. 2018, 18:30

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, miercuri seara, la un accident rutier petrecut în localitatea Sibioara, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea a transmis că la locul accidentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare de la Staţia Midia şi o autospecială de descarcerare de la Detaşamentul Palas.

Din primele informaţii, în microbuz erau şase persoane, iar în maşină una singură. De asemenea, după impact, autoturismul a luat foc.

În urma accidentului, femeia care conducea autoturismul a suferit un traumatism cranian şi un traumatism toracic, fiind preluată de ambulanţa Serviciului de Ambulanţă Constanţa pentru a fi dusă la Spitalul Judeţean Constanţa. De asemenea, alte două persoane rănite, un bărbat şi o femeie, cu traumatisme craniene, au fost transportate de un echipaj de ambulanţă al Serviciului Judeţean Tulcea, care se afla în trecere şi a oprit la accident.

Poliţiştii spun că accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.