Accident grav în Constanţa: Un microbuz s-a răsturnat după ce a fost lovit de un autoturism VIDEO

Un şofer constănţean s-a răsturnat cu microbuzul pe care îl conducea, după ce a fost lovit de un autoturism. În urma accidentului, bărbatul a fost rănit. Prietenii care erau cu el au scăpat cu o sperietură. Proprietarul microbuzului susţine că autovehiculul nu efectua curse la acea oră şi că şoferul îl folosea în scop personal, scrie reporterntv.ro

RomaniaTV.net
09 ian. 2016, 06:35
Accident grav în Constanţa: Un microbuz s-a răsturnat după ce a fost lovit de un autoturism VIDEO

După ce și-a terminat programul, șoferul unui microbuz care circulă pe linia 312 și-a luat doi prieteni și a plecat la plimbare prin oraș. La intersecția străzilor Călugăreni și Ștefan Mihăileanu, autovehiculul pe care îl conducea a fost lovit din lateral de un autoturism Ford, care nu a oprit la stop.

După ce microbuzul s-a răsturnat, șoferul și celelalte două persoane din interior au reușit să iasă pe ușa laterală. Conducătorul auto a fost ușor rănit.

‘Eu nu am mers tare, nu am mers deloc tare, doar că nu am văzut acest stop. Și când am pus frână, fiind un pic de polei, l-am acroșat’, a spus șoferul Ford-ului.

Venit la locul accidentului, proprietarul microbuzului le-a spus polițiștilor că mașina era retrasă din traseu la acea oră și se afla în grija șoferului până la începerea programului.

‘Mașina nu făcea curse, era la șofer. Mașina are actele în regulă‘, a explicat proprietarul microbuzului.

Microbuzul nu a fost ușor de repus pe roți. Operațiunea a durat mai bine de o oră, timp în care traficul pe un sens de mers al străzii Călugăreni a fost complet blocat.

Polițiștii rutieri au stabilit că niciunul dintre conducătorii auto nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. În funcție de evoluția stării de sănătate a tânărului rănit, șoferul care nu a oprit la stop ar putea fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Accidente grave în Constanţa. Mai multe persoane au ajuns la spital cu răni grave