Accident grav în Craiova. Patru persoane, printre care şi un copil, au fost rănite

Patru persoane, printre care şi un copil, au ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, după ce autoturismele în care se aflau au fost lovite de un camion, pe Drumul European 70, la ieşirea din Craiova spre Işalniţa.

23 sept. 2017, 15:48
Accident grav în Craiova. Patru persoane, printre care şi un copil, au fost rănite

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Barbu, a declarat că accidentul s-a produs din cauza şoferului autocamionului, care nu s-a asigurat la un viraj făcut la stânga.

El a lovit un autoturism, care la rândul său a fost proiectat în altul.

„Din primele cercetări ale poliţiştilor, se pare că şoferul unui autocamion care venea dinspre Craiova, pe DE 70, şi circula pe prima bandă de mers, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula regulamentar pe cea de-a doua bandă de mers. Din impact, acesta a fost proiectat într-un alt autoturism, care venea din sens opus”, a afirmat Amelia Barbu, potrivit Mediafax.

Cele trei persoane care se aflau în prima maşină lovită, între care şi un copil, şi şoferul din cealaltă au ajuns la spital, una dintre victime fiind în stare mai gravă. Pentru aceasta a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.

„Şoferul autocamionului nu a fost rănit şi nu a necesitat transportarea la spital, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Citeşte şi Accident grav de circulaţie între Timişoara şi Remetea Mare. Patru răniţi după ce trei maşini s-au ciocnit