Accident grav la ieşire din Craiova: Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite într-un accident rutier petrecut vineri seară în judeţul Dolj, după ce două maşini s-au ciocnit, circulaţia desfăşurându-se îngreunat în zonă timp de câteva zeci de minute.

RomaniaTV.net
22 dec. 2017, 20:51
Accident grav la ieşire din Craiova: Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, la un accident rutier petrecut pe DN 6, la ieşirea din Işalniţa către Filiaşi, după ce două maşini s-au ciocnit, una dintre acestea răsturnându-se.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de descarcerare, autospeciala de transport victime multiple, ambulanţe ale Serviciului Judeţean şi echipaje SMURD.

Potrivit IPJ Dolj, șoferul unui autoturism nu s-a asigurat la manevra de întoarcere și a intrat în coliziune cu un Volkswagen care circula regulamentar și în care se aflau cinci persoane. Doi bărbați au decedat, iar alte patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale, victimele fiind conştiente în momentul preluării de către echipele medicale. 

Cei doi bărbați decedați se aflau în autoturismul care circula regulamentar. Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost rănit.

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de câteva zeci de minute, alternativ pe un fir, în ambele sensuri.