Accident grav în Drobeta Turnu-Severin. Patru tineri s-au răsturnat cu maşina

Patru tineri din Dolj au ajuns la spital miercuri-noapte, după ce s-au răsturnat cu maşina pe centura oraşului Drobeta Turnu-Severin. Şoferul a pierdut controlul maşinii care a trecut razant pe lângă un zid de beton şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Cei patru tineri au ajuns la spital cu răni grave.

07 aug. 2014, 06:00
Accident grav în Drobeta Turnu-Severin. Patru tineri s-au răsturnat cu maşina

Patru tineri din Dolj au ajuns la spital grav răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat.

Accidentul s-a petrecut pe centura oraşului Drobeta-Turnu-Severin. Pentru că avea viteză, într-o curbă uşoară şoferul de 29 de ani a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat. Toţi cei patru tineri au rămas captivi în autoturism. Norocul lor a fost un angajat de la ISU Vâlcea care trecea prn zonă şi i-a văzut. A spart geamul şi i-a scos.

„Am fost primul care am ajuns la locul accidentului, am spart luneta din spate, am intrat în automobil. Le-am scos pe rând din maşină, le-am asigurat primul ajutor”, a spus un martor.

Potrivit România TV, cei patru tineri au fost duşi la spital.

„Au fost 4 victime, au rezultat din acest accident rutier, au scapat ca prin urechile acului, un accident extrem de grav in care cele 4 victime au prezentat multiple traumatisme. Nu a adaptat viteza într-o curbă la dreaptă şi coroborat cu neatenţia în conducere, a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a spus Aurelia Veropaeff, medic SJA Mehedinţi.

Tânărul de 29 de ani aflat la volan băuse, dar avea doar 0,3 mg alcool în aerul expirat, sub limita legală pentru care poate răspunde penal.

Citeşte şi: ACCIDENT GRAV. O persoană a MURIT şi şapte au fost RĂNITE după ce un microbuz s-a răsturnat