Accident grav în drum spre nuntă. Patru persoane au fost rănite

Un accident grav a avut loc duminică dimineaţă, într-o localitate din Bistriţa-Năsăud. Patru persoane au fost rănite, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului.

24 sept. 2017, 13:11
Accident grav în drum spre nuntă. Patru persoane au fost rănite

Accidentul s-a petrecut în localitatea Orheiul Bistriţei. Şoferiţa a pierdut controlul volanului şi a ajuns în afara părţii carosabile, unde a lovit un stâlp. În urma impactului, patru tineri care se îndreptau spre o nuntă au fost răniţi.

„La ieșirea din localitatea Orheiul Bistriței, într-o curbă, o tânără de 21 de ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers, a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un stâlp de susținere a rețelei de electricitate. În urma accidentului, conducătoarea auto și încă 3 pasagere au fost rănite ușor”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, potrivit bistriţeanul.ro.

Citeşte şi Accident pe DN3, între Viişoara şi Pietreni. În maşină se aflau 4 tineri din Navodari. Doi sunt fotbalişti VIDEO