Accident GRAV în Galaţi: Nouă persoane, între care şi trei copii, sunt rănite. La faţa locului a fost chemat şi elicopterul SMURD

Nouă persoane, între care trei copii, au fost rănite sâmbătă seara, pe un drum judeţean din Galaţi, după ce un şofer de 22 de ani nu a acordat prioritate unei alte maşini, în zonă fiind solicitat un elicopter SMURD. Cinci dintre victime sunt membri din aceeaşi familie.

RomaniaTV.net
01 iul. 2017, 17:37
Accident GRAV în Galaţi: Nouă persoane, între care şi trei copii, sunt rănite. La faţa locului a fost chemat şi elicopterul SMURD

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi, Delia Rogojină, a declarat că accidentul a avut loc pe Drumul Judeţean 251, în apropiere de localitatea Schela.

Este un accident în care au fost implicate două autoturisme. Pe DJ 251, în apropierea localităţii Schela, un tânăr de 22 de ani a pătruns de pe un drum secundar, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 44 de ani. În urma coliziunii, au fost rănite nouă persoane, dintre care cinci dintr-o familie”, a declarat Rogojină.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că una dintre victimele accidentului a fost încarcerată, fiind solicitat elicopterul SMURD.

Pentru una dintre victime a fost solicitat elicopterul SMURD. În zonă intervine autospeciala de transport victime multiple. Din primele informaţii, persoanele rănite sunt conştiente, a declarat Chiriţă.

Potrivit sursei citate, răniţii vor fi transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi.