Accident grav în Galaţi. Un tânăr a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp

Un tânăr de 20 de ani din Galaţi a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de iluminat stradal. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a încolăcit pur şi simplu în jurul stâlpului.

19 sept. 2018, 06:44
Accident grav în Galaţi. Un tânăr a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, comisarul Gabriela Costin, accidentul a avut loc, în jurul orei 1.00, pe strada Domnească din oraşul Galaţi, o arteră principală, intens circulată.

Un tânăr de 20 de ani conducea dinspre strada Basarabiei către strada Radu Negru, iar în dreptul Grădinii publice, în zona căminelor studenţeşti, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un stâlp de iluminat stradal, situat pe partea dreaptă a direcţiei sale de mers.

Impactul a fost extrem de puternic şi maşina s-a încolăcit în jurul stâlpului de electricitate, şoferul rămânând încarcerat. Tânărul era singur în autoturism.

Tânărul a murit la Spitalul Judeţean Galaţi, iar poliţiştii au deschis, conform procedurii, dosar penal pentru ucidere din culpă.