Accident grav în Gorj: Trei adolescenţi au fost grav răniţi. Şoferul este minor

Un accident grav în judeţul Gorj a fost provocat de un şofer minor. Trei adolescenţi au fost grav răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, a rupt un stâlp şi a intrat într-un monument, potrivit România TV. Poliţia încearcă săstabilească care dintre minori se afla la volan.

13 sept. 2014, 08:07
Accident grav în Gorj: Trei adolescenţi au fost grav răniţi. Şoferul este minor

Trei minori au provocat un accident grav în judeţul Gorj. Accidentul s-a petrecut în centrul oraşului Târgu Cărbuneşti. În maşină se aflau 3 minori – doi tineri de 17 ani şi unul de 16 ani. Viteza mare l-a făcut pe minor să nu mai poată controla maşina, care a spulberat totul în cale: a ieşit de pe carosabil, a doborât un semn de circulaţie, a pus la pâmânt un gard, un stâlp de electricitate şi chiar un monument din centrul oraşului.

Cei trei minori au fost grav răniţi. Unul dintre ei este internat la spitalul din Târgu Cărbuneşti iar ceilalţi doi au fost transferaţi la spitalul din Târgu Jiu.

Poliţia face cercetări pentru a stabili care dintre minori se afla la volan şi cui aparţine autoturismul. Şoferul minor va fi cercetat penal pentru conducere fără permis, vătămare corporală gravă şi distrugere.