ACCIDENT GRAV în Gorj. Un bărbat, lăsat să zacă în AGONIE după ce a fost lovit de o maşină

Un bărbat din Gorj a fost grav accidentat şi abandonat de şofer pe marginea drumului. Omul a fost găsit inconştient de localnici, care au sunat după ajutor. Din nefericire, victima a murit în ambulanţă în drum spre spital.

03 dec. 2014, 07:44
ACCIDENT GRAV în Gorj. Un bărbat, lăsat să zacă în AGONIE după ce a fost lovit de o maşină

Accidentul a avut loc marţi noaptea în localitatea Bărbăteşti, judeţul Gorj, pe un drum comunal. Bărbatul de 40 de ani a fost lovit în plin de autoturism şi lăsat să zacă în agonie, scrie impactingorj.com.

Câteva ore mai târziu, localnicii l-au găsit pe bărbat în stare de inconştienţă. Oamenii au chemat imediat ambulanţa care a transportat victima la spitalul din Tg-Cărbuneşti. Din păcate, din cauza rănilor suferite, traumatisme accentuate de frigul în care a stat mai mult timp, victima a murit înainte să primească ajutorul medicilor de la spital.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Bărbăteşti, a fost găsit în stare de inconştienţă pe partea carosabilă, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti în vederea acordării de îngrijiri medicale. La scurt timp, bărbatul a decedat, pe corp fiind identificate leziuni specifice unui accident de circulaţie. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt, identificarea autoturismului şi stabilirea identităţii conducătorului auto”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Cătălin Buşe.

Poliţiştii din Gorj îl caută acum pe şoferul care a produs accidentul. Pe numele acestuia s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Citeşte şi Accident GRAV în Vâlcea: 13 persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat