Accident grav în Hunedoara. Un bărbat a murit după ce ar fi făcut infarct la volan şi s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ

Un bărbat de 63 de ani a murit într-un accident de circulaţie care a avut loc miercuri pe raza localităţii Balşa, de lângă Orăştie, după ce maşina în care se afla a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat pe plafon în şanţ, din primele informaţii medicii apreciind că victima ar fi suferit un infarct în timp ce conducea autoturismul.

RomaniaTV.net
23 ian. 2019, 09:31
Accident grav în Hunedoara. Un bărbat a murit după ce ar fi făcut infarct la volan şi s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ

În maşină se mai afla un bărbat de 70 de ani, însă acesta a scăpat nevătămat şi a refuzat să fie transportat la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.

„Din primele date se pare că persoana decedată a suferit un infarct la volan şi a pierdut controlul maşinii. Pacientul nu prezenta leziuni evidente care să-i cauzeze decesul. Din ceea ce declară pasagerul din maşină, victima s-ar fi plâns de dureri în piept”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

În urma accidentului, la faţa locului au intervenit pompierii militari din Orăştie, specializaţi în prim-ajutor şi descarcerare şi un echipaj al Ambulanţei. Autoturismul a fost răsturnat pe plafon, iar ocupanţii autovehiculului erau blocaţi în habitaclu.

În ciuda eforturilor depuse de echipajul Ambulanţei pentru resuscitarea bărbatului de 63 de ani, acesta nu şi-a revenit şi a fost declarat decedat.

Citeşte şi Tragedie în sala de judecată: o femeie a făcut infarct şi nu a mai putut fi salvată