Accident grav în Ialomiţa. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs, vineri după-amiază, pe DN 2A, între Slobozia şi Constanţa, după ce două autoturisme s-au ciocnit. Doi dintre răniţi, care au rămas blocaţi în maşină, au fost scoşi de către echipajul de descarcerare de la ISU Ialomiţa.

03 mart. 2017, 16:19
Accident grav în Ialomiţa. Trei persoane au fost rănite

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, accidentul a avut loc pe DN 2A, între localităţile Ţăndărei şi Giurgeni.

În urma accidentului, două persoane, un bărbat şi o femeie, au rămas încarcerate într-unul dintre autoturisme, iar un alt bărbat, aflat în al doilea autoturism, a fost rănit, scrie news.ro.

Un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD şi două autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean s-au deplasat la faţa locului, iar cele două persoane au fost scoase dintre fiarele contorsionate. După acordarea primelor îngrijiri medicale, cei trei răniţi au fost preluaţi şi duşi la spital.

Citeşte şi Accident grav provocat de o şoferiţă care a vrut să întoarcă pe linia dublă continuă. Femeia a ajuns la spital