Accident grav în judeţul Bistriţa. Un bărbat a murit după ce s-a certat cu viitoarea soţie

Sfârșit tragic pentru un tânăr din Bistrița, care urma să se căsătorească peste câteva luni. Bărbatul a murit într-un accident petrecut după o ceartă cu viitoarea soție. Femeia care se afla cu el în mașină a ajuns în stare gravă la spital.

15 oct. 2018, 06:27
Accident grav în judeţul Bistriţa. Un bărbat a murit după ce s-a certat cu viitoarea soţie

Accidentul a avut loc aproape de miezul nopții, în localitatea Brăteni. Din primele informații rezultă că șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, unde era un dâmb destul de proeminent.

Autoturismul a ajuns în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat de mai multe ori, oprindu-se lângă o fântână de pe marginea drumului. Potrivit măsurătorilor polițiștilor, autoturismul s-a oprit după mai bine de 25 de metri.

„Între localitățile Stupini și Brăteni, pe DC18A, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv curbă la stânga, a pierdut controlul asupra volanului, s-a răsturnat în afara părții carosabile de mai multe ori”, a declarat subinspector Emanuel Tămaș, din cadrul Serviciului Rutier, potrivit bistriţeanul.ro.

În autoturism se aflau 3 bărbați și o tânără. Echipajul medical i-a găsit pe toți trei afară din mașină, tânărul de 28 de ani care conducea autoturismul era întins pe jos, în stop cardio-respirator. Ceilalți trei care se aflau în mașină nu au suferit răni grave.

Rudele celor doi logodnici susţin că aceştia s-au certat înainte de tragedie, iar bărbatul a decis să-şi ducă iubita la un restaurant pentru a o împăca.

Citeşte şi Accident cu cinci victime la Vaslui. A fost activat Planul roşu de intervenţie