Accident grav în judeţul Constanţa. Elicopterul SMURD a intervenit de urgenţă

Două persoane au fost rănite, duminică, într-un accident în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism, produs pe DN 2A, în judeţul Constanţa, una dintre victime fiind transportată la spital cu un elicopter SMURD.

18 dec. 2016, 12:24
Accident grav în judeţul Constanţa. Elicopterul SMURD a intervenit de urgenţă

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc duminică în jurul prânzului, pe DN 2A Constanţa – Hârşova, la ieşire din localitatea Gălbiori către Crucea. După primele cercetări, şoferul unei autoutilitare a încercat să evite coliziunea cu un autovehicul care circula în faţa sa, a pătruns pe sensul opus şi a lovit un autoturism.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, o ambulanţă şi un elicopter SMURD. În urma impactului au fost răniţi doi bărbaţi, unul a suferit un traumatism cranian, iar celălalt un traumatism cranian şi o fractură de gambă, una dintre victime fiind transportată la spital cu aeronava, iar cealaltă, cu ambulanţa.

Traficul rutier în zonă s-a desfăşurat cu dificultate mai bine de jumătate de oră, autoturismele circulând îngreunat, pe părţile laterale ale drumului, în timp ce traficul greu a fost întrerupt.

Citeşte şi Accident grav în Constanţa. O persoană a murit pe loc, iar alte două au fost rănite