Accident grav în judeţul Constanţa. O femeie a murit după ce a fost spulberată de un motociclist. Bărbatul a decedat la spital

Un accident grav a avut loc joi seară, în judeţul Constanţa. O femeie şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită de o motocicletă în timp ce traversa neregulamentar.

14 sept. 2017, 17:57

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), cadrele medicale au fost solicitate să intervină joi seară la un accident petrecut la ieşirea din municipiul Constanţa spre Valu lui Traian, după ce un pieton a fost lovit de o motocicletă.

Echipele SAJ care au ajuns la faţa locului au constatat decesul femeii care traversa strada, iar pe bărbatul care conducea motocicleta, în vârstă de 33 de ani, l-au transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. La unitatea medicală, el a intrat în stop-cardiorespirator, medicii au început manevrele de resuscitare, dar, în pofida eforturilor depuse, a fost declarat decesul.

Poliţiştii au stabilit, după primele cercetări, că accidentul s-a produs după ce femeia a traversat DN3 prin loc nepermis.

Bărbatul decedat în accident era medic rezident.

Citeşte şi Accident grav în Gorj, doi copii au fost răniţi