Accident grav în judeţul Dolj. Trei persoane rănite, elicopterul SMURD a intervenit

Trei persoane au fost rănite, vineri seara, în urma impactului dintre un autoturism şi un TIR, pe Drumul Naţional 6, în localitatea Coşoveni, judeţul Dolj, pentru salvarea uneia dintre victime fiind solicitat elicopteruş SMURD

28 apr. 2017, 17:28
Accident grav în judeţul Dolj. Trei persoane rănite, elicopterul SMURD a intervenit

Reprezentanţii Poliţiei Dolj au declarat că accidentul în care trei persoane au fost rănite grav s-ar fi produs din cauza şoferului unui autoturism, care nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu un TIR.

„Şoferul unui autoturism înmatriculat în Hunedoara, la intersecţia DJ 752 cu DN 6, în localitatea Coşoveni, a pătruns pe drumul principal fără să se asigure şi a fost lovit de un TIR. Şoferul autoturismului şi doi pasageri, un bărbat şi o femeie au fost răniţi”, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt al Poliţiei Dolj, potrivit Mediafax.

Una dintre persoanele aflate în autoturism a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Craiova cu un elicopter SMURD.

„S-a intervenit cu un echipaj de Descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dolj. Cele trei persoane au fost transportate la spital, una fiind preluată de un elicopter SMURD”, a precizat Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Pe DN 6, în zona producerii accidentului, traficul se desfăşoară cu dificultate la ora transmiterii acestei ştiri.

Citeşte şi Opt persoane, duse la spital în urma unui accident produs în Dâmboviţa